Over S-Technix

Wij zijn het elektrotechnisch installatiebedrijf waarmee we zelf hadden willen samenwerken. Als klant vonden we nooit die échte klik met een onderaannemer die ons een totaalontzorging kon beloven waaraan we geen kopzorgen overhielden. 

Wat doe je dan als je die gedroomde partner niet vindt? Je wordt ‘m gewoon zelf!

Hoe wij dit realiseren

Wij herkennen je uitdagingen wanneer het aankomt op elektrotechnische projecten, want we maakten ze ooit zelf mee. Bij S-Technix zorgen we er dus in de eerste plaats voor dat ’totaalontzorging’ niet alleen een fancy term blijft. Zo werden we zelf het projectbureau waar we zelf als klant wilden mee samenwerken. 

Voor technici, door technici

S-Technix ontstond in 1993 uit exact dezelfde nood als de jouwe: de zoektocht naar een betrouwbare en ervaren partner die je van A tot Z ontzorgt.

Échte experts

Al onze Project Engineers hebben jaren lang ervaring als technieker achter de kiezen. Ze anticiperen dus als geen ander op praktische uitdagingen.

Volledige ontzorging

Geen gedoe met 12 verschillende onderaannemers: de Project Engineers en techniekers van S-Technix zijn vaste medewerkers waarop je doorheen je hele project 100% kan vertrouwen.

Dankzij dit stralende team van experts

Onze collega’s leven onvoorwaardelijk voor hun vak. Dat maakt ons team sterk.

Michaël

Project Engineer

Mark

Project Engineer

Yonie

Project Engineer

Bob

Zaakvoerder

Vertrouwde partner van +100 (inter)nationale bedrijven

Organisaties werken graag samen met ons omdat we niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook omdat we innovatieve en kwalitatieve oplossingen bieden. Lees zelf maar! 👇

4.5/5
“Specifiek voor het buitenland, was het nog altijd moeilijk voor ons om de juiste mensen te vinden. We kunnen nu vertrouwen op het team van S-Technix voor internationale projecten.”

Pierre Catoul

4.5/5
“Voor onze buitenlandse projecten hebben we beroep gedaan op de technische expertise van S-Technix. Hun mensen denken en handelen zelfstandig om telkens tot het gewenste resultaat te komen.”

Bavo De Man

Vertel ons wat je van plan bent!

Ben jij klaar om het technische aspect van je bedrijfsvoering efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen door ons ervaren team? Laat ons samen je project bespreken.

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.