Elektrische Engineering

Benieuwd waar onze specialisten in elektrische engineering je mee kunnen helpen? Wij geven je graag onafhankelijk advies, stellen daarnaast ook een design voor en houden hierbij een sterke opvolging van het project bij.

Trust us, we're engineers

We ontwerpen en ontwikkelen elektrische systemen en installaties, maar ook het uitvoeren van diverse testen op infrastructuur.

Advies

We geven je onafhankelijk advies voor het optimaliseren van de productieapparaten in je bedrijf. Daarbij stellen we een ambitieus maar realistisch traject op met oog voor je budget.

Design

Op basis van je beslissing ontwerpen en ontwikkelen we de systemen en installaties die jij nodig hebt. We starten ze op, testen ze, en brengen verbeteringen aan waar nodig.

Projectcoördinatie & -management

Onze engineers zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en richtlijnen binnen de elektrotechniek. Zij zorgen voor een 360-graden opvolging en management van elk elektrisch project: van veiligheid, over materialen en planning tot budgettering en staffing.

Testing & ingebruikstelling

Naast het ontwikkelen en bouwen van elektrische borden en complete installaties, kan je bij S-Technix ook terecht voor het onafhankelijk testen van deze toepassingen: I/O-tests, opstart en indienstname.

Vertel ons over je project!

Klaar om het technische aspect van je bedrijfsvoering efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen?

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.