Elektrotechniek

Met meer dan 30 jaar ervaring in elektrotechnische projecten kan je bij S-Technix rekenen op een feilloze afwerking van elke elektrische installatie. Onze technici zijn voorzien van dienstwagens gebruiks- en verbruiksmaterialen voor iedere klus. Hallo, kostenefficiënte uitvoering!

Bordenbouw

Geavanceerde technologieën en maatwerkoplossingen voor betrouwbare, efficiënte en duurzame energiedistributie.

Elektrisch Engineering

Innovatieve oplossingen voor diverse industrieën, met focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Elektrische Faciliteiten

Toegang tot betrouwbare geavanceerde technologieën, deskundige dienstverlening en efficiënte ondersteuning op maat.

Industriële LED-verlichting

Transformeer werkruimtes met energie-efficiënte verlichtingsoplossingen. Verhoog de productiviteit, verminder kosten en creëer een comfortabele omgeving.

Keuring Elektrische Installatie

Vertrouw op professionele expertise voor nauwkeurige inspecties, het minimaliseren van risico's en het waarborgen van de kwaliteit van jouw elektrische installaties.

Verzorging elektrische installatie

We stellen je elektriciteit correct af, werken technische verbeteringen voor je uit, lossen eventuele storingen voor je op en helpen je grote technische projecten te realiseren. Met andere woorden.

Elektrische installatie laten keuren

We regelen je elektrische installatie met de elektrische keuring door een onafhankelijke organisatie die een keuringsrapport voor je opstelt. Bij S-Technix zorgen we er steeds voor dat je elektrische installatie volledig in orde is en positief door de keuring komt.

Vertel ons wat je van plan bent!

Heb je vragen over de vernieuwing van je elektrische installatie? Stel ze dan gerust via onze contactpagina. Heb je nood aan een dringende interventie? Neem dan contact op met onze back-office.

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.