Netwerkbekabeling en andere elektrische faciliteiten

De veiligheid van je gebouw is het belangrijkste wat er is: van toegangscontrole en gebouwbeveiliging tot netwerkbekabeling en branddetectie. Met meer van 25 jaar ervaring hebben we alles in huis om je installaties te voorzien of om je vragen grondig te beantwoorden.

Netwerkbekabeling

Wij zorgen ervoor dat je IT-installatie perfect functioneert, dat je servers veilig zijn en dat je de toegang tot je netwerk efficiënt kan beheren. Bij de installatie krijg je van ons bovendien de nodige certificaten van conformiteit.

Gebouwbeveiliging​

Je weet als bedrijfsleider of facility manager graag wie op welke plek, op welk moment in jouw pand aanwezig is. Het beheren van die toegang kan kan met toegangcontrolesystemen zoals codes of badges. We programmeren deze systemen volledig voor jou.

Toegangscontrole

Door middel van camera’s of anti-inbraaksystemen op ramen, deuren en poorten kan je jouw gebouw optimaal beveiligen. Van oorverdovende sirenes of discrete meldingen naar een centrale die hulpdiensten verwittigt. Wij adviseren je over de beste beveiliging voor je pand, en installeren de nodige apparaten en systemen.

Branddetectie

Branddetectie voorkomt niet alleen materiële, maar ook financiële en imagoschade aan je organisatie. Bij een brandmeldinstallatie kies je of het systeem vlammen, rook of CO moet opsporen. We onderzoeken de aard van je activiteit en adviseren we je over de gepaste systemen, waarna we de installatie uitvoeren.

Vertel ons wat je van plan bent!

Ben jij klaar om het technische aspect van je bedrijfsvoering efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen door ons ervaren team? Laat ons samen je project bespreken.

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.