Industriële verlichting

Hier brandt de lamp! Bij S-Technix geven we je niet alleen advies over industriële leds, maar we voeren ook de volledige installatie uit.

Industriële LED-verlichting

LED-verlichting is de meest energiezuinige en betrouwbare verlichting voor kantoren, winkels, opslagplaatsen en andere professionele en industriële ruimten.

Voordelen van industriële LED-verlichting

LED-verlichting is de meest energiezuinige en betrouwbare verlichting voor kantoren, winkels, opslagplaatsen en andere professionele en industriële ruimten.

Duurzaam

Gewone LED-lampen gaan tot gemiddeld 30.000 uren mee en in een professionele setting zijn deze lampen een beter investering dan bijvoorbeeld halogeen varianten.

Energiezuinig

LED-verplichting kent verschillende voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen. De technologie is minstens 10 keer zuiniger dan halogeenlampen en verbruikt dus minder stroom. Hallo, lagere energiefactuur!

Brandveilig

LED-lampen stralen geen warmte uit, in tegenstelling tot andere lampen. Je vermijdt dus verkleuring van je omgeving en brandgevaar wanneer er brandbare materialen in de buurt zijn.

Industriële verlichting voor bedrijven

We voorzien de plaatsing van LED-verlichting op terreinen, in magazijnen en op werk- en commerciële plaatsen op basis van de intensiteit waarmee de ruimte gebruikt wordt en de toepassing ervan. Wij kunnen je dan ook helpen op verschillende vlakken: je kan ons inschakelen om zowel een adviserende als een praktische rol uit te voeren.

Vertel ons wat je van plan bent!

Ben jij klaar om het technische aspect van je bedrijfsvoering efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen door ons ervaren team? Laat ons samen je project bespreken.

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.