Techniekers gezocht?

Zoek je gekwalificeerde techniekers of engineers voor je industriële elektrotechnische project? Dan kan je ervoor kiezen om ze via onze project staffing in te huren om specifieke projecten uit te voeren. En die zijn niet van de minste … beloofd!

Waarom project staffing?

Dankzij project staffing kan je de pieken in je projecten feilloos opvangen terwijl je jouw voltallige eigen personeel volstaat voor de dalen in je planning. Daar bovenop:

  • Geniet je van volledige flexibiliteit wat overuren en weekendwerk betreft.
  • Kan je rekenen op direct inzetbare profielen in binnen- en buitenland.
  • Ben je steeds verzekerd van de geknipte elektrische of technische expert.
  • Maak je je geen zorgen over vervoer en materiaal, want onze mensen brengen hun gereedschappen en verbruiksmateriaal zelf mee in hun eigen bestelwagen.
  • Garanderen we topkwaliteit volgens onze VCA**-certifiëring en de BA4-, BA5-, vorkheftruck-, en hoogtewerkercertificaten van onze techniekers en engineers.

Onze techniekers

Project Staffing is echt ons paradepaardje. Daarom investeren we bij S-Technix steeds in het identificeren en werven van de juiste mensen voor de juiste posities. We zorgen ervoor dat onze medewerkers de benodigde training en ondersteuning krijgen om succesvol te kunnen functioneren binnen onze projecten. We zijn niet voor niets een VCA**gecertifieerd bedrijf!

Vertel ons wat je van plan bent!

Zoek je techniekers of engineers voor je industriële project in eigen beheer of in dat van ons? Vertel ons wat je precies van plan bent, en wij vertellen je hoe we jou daarbij kunnen helpen. 

Onze planningsdienst contacteert je binnen de 3 werkdagen.