Please enable JS

Elektrische kast

Als u een installateur van een elektrische kast nodig heeft, dan bent u bij S-Technix aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak voorzien we u met gemak van een gepaste oplossing voor uw bedrijf of project. S-Technix neemt voor u al het werk uit handen. Wij verzorgen namelijk zowel de installatie als de plaatsing van uw elektrische kast, waardoor u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Ook als deze bij één van uw klanten moet worden aangesloten, kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u meer weten over de installatie van een elektrische kast? Contacteer ons hierronder! Wij helpen u zo snel mogelijk verder.Elektrische kastenbouw


Voor een partner in elektrische bordenbouw kan u steeds bij S-Technix terecht. Uw elektrische bord wordt door onze bordenbouw specialisten samengesteld in onze centraal gelegen werkplaats. Daar houden we een volledige voorraad aan, waardoor we snel op uw wensen kunnen inspelen. Zelfs de meest complexe aanvragen kunnen we in een hoog tempo behandelen. Door onze vaardigheid in de elektrische kastenbouw krijgt u telkens een kwalitatief afgewerkt elektrisch bord als eindresultaat. Dat is echter niet alles: ook de installatie van het elektrische bord wordt door S-Technix verzorgd. Nadat we het product voor u hebben afgewerkt, nodigen we u graag uit op onze locatie voor de afname. Daar bespreken we de volgende zaken:
  • De opgemaakte elektrische documenten;

  • Uw verificatie over de vereiste kwaliteit van het bord;

  • De plaats waar het bord geleverd moet worden;

  • Mogelijkheid van installatie door S-Technix.Elektrische kast bekabelen


Bij S-Technix kunnen we uw elektrische kast bekabelen, waardoor u zich hier zelf geen zorgen over hoeft te maken. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat alle verbindingen correct gelegd worden. De bekabeling van uw elektrische kast is namelijk niet onbelangrijk. Sterker nog: het is cruciaal dat dit goed gedaan wordt. De elektrische kast is namelijk het centrum van de hele elektrische installatie. Wij leveren u hierom bekabelde elektriciteitskasten en zorgen ook voor de installatie hiervan. Met andere woorden: wij zorgen er bij S-Technix voor dat uw elektrische kast bekabeld wordt en zo snel mogelijk bij u wordt geïnstalleerd!Industriële elektrische kast


Vaak hebben industriële installaties nood aan een aparte zekeringskast. Bij S-Technix leveren we u daarom industriële elektrische kasten van hoge kwaliteit. In deze industriële zekeringskasten kan u alle verbindingen terugvinden die belangrijk zijn voor uw installatie. Wij zorgen ervoor dat deze elektrische kasten voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen en gaan zeer ver in onze service. Zo kan u zelf kiezen waar u de industriële elektrische kast wil laten installeren: op locatie van uw eigen bedrijf of bij een van uw klanten waar u een project uitvoert. Dankzij de flexibele werkwijze bij S-Technix is dit allemaal geen probleem.Contacteer ons voor meer informatie!


Als u vragen heeft over de plaatsing van uw elektrische kast, neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder. Het S-Technix team staat ook voor u klaar op andere vlakken. Als u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij een totaalproject, industriële verlichting of een elektrotechnische installatie, dan kan u steeds een beroep op ons doen!

Meer weten over Elektrische kast ?