Please enable JS
elektrisch project ingenieur

elektrisch project ingenieur

Functieomschrijving

In de job van Project Engineer krijg je opdrachten toegewezen waar je bij klanten een behoefteanalyse uitvoert op elektrisch vlak. Aan de hand van de behoefteanalyse werk je verbeteringsvoorstellen uit en controleer je het nut en haalbaarheid ervan. Daarna teken je jouw verbeteringsvoorstellen tot in de puntjes uit. Je vraagt prijzen op bij leveranciers en onderhandelt met hen over de prijzen. Ten slotte volg je het project op bij implementatie en ben je het aanspreekpunt als er zich problemen voordoen op de werf.

Functieprofiel
Voor de job van Project Engineer kom je in aanmerking wanneer je over een technische bachelor beschikt of gelijkwaardige ervaring kan voorleggen als Project Engineer of Sales Engineer. Daarnaast heb je een goede kennis van EPLAN. Ten slotte ben je perfect Nederlandstalig en kan je je goed uitdrukken in het Frans en het Engels.

Aanbod
Voor de job van Project Engineer krijg je een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (o.a. een bedrijfswagen). Je maakt kennis met verschillende bedrijven en projecten en krijgt de mogelijkheid om je op technisch vlak verder te ontplooien. S-Technix is een stabiel bedrijf in volle expansie die respect voor zijn medewerkers hoog in het vaandel draagt.

Interesse? Mail naar: info@s-technix.be