Please enable JS

elektrische faciliteiten - tertiair

Toegangscontrole: beheer perfect uw gebouw


Bent u bedrijfsleider of eigenaar van appartementen? Dan weet u graag op welk moment wie zich op welke plek in uw pand bevindt. Met andere woorden: u beheert graag de toegangscontrole. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een klavier met een toegangscode of door middel van een badge. U kunt dit systeem volledig zelf programmeren. Zo kunt u bepaalde personen slechts in bepaalde gedeeltes van het gebouw toelaten. En u heeft bovendien altijd accurate gegevens over wie zich waar bevindt. Toegangscontrole wordt in vele bedrijven ook al gecombineerd met tijdsregistratie van het personeel. Vraag gerust inlichtingen hierover.

Gebouwbeveiliging: uw pand is uw rijkdom


U heeft uw gebouw met zorg uitgekozen en daarom wilt u het ook zo goed mogelijk beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan camerabewaking. Hiermee spoort u elke verdachte beweging op. U heeft de keuze uit camera's die zichtbaar of verdekt opgesteld zijn. Goed zichtbare camera's zijn soms al voldoende om inbrekers af te schrikken. De beelden kunnen geregistreerd worden, zodat u altijd bewijzen ter beschikking heeft in geval er zich iets verdachts moest voordoen. Denk bijvoorbeeld aan diefstal of vandalisme. Een andere manier op uw pand te beveiligen is een systeem van inbraakbeveiliging dat op ramen, deuren en poorten is geïnstalleerd. Het meldt wanneer zich iemand toegang wil verschaffen zonder dat u dat wilt. Het alarm kan bijvoorbeeld bestaan uit een oorverdovende sirene. Of u kunt ervoor kiezen dat het signaal discreet naar een meldcentrale gaat die dan de nodige actie onderneemt. Beveiliging van gebouwen en eigendom is een must als u uw gebouw met een gerust gemoed wilt achterlaten.

Netwerkbekabeling: de basis van een veilig bedrijf


Ook netwerkbekabeling mag gerust onder de veiligheid van een bedrijf vernoemd worden. Degelijke netwerkbekabeling zorgt er niet alleen voor dat uw IT installatie perfect functioneert. Het zorgt onder meer ook voor de nodige veilige servers en beheerde toegangscontrole op uw IT-netwerk. Het systeem voorziet u van een aantal rapporten over calamiteiten. Bij de installatie krijgt u bovendien de nodige certificaten van conformiteit.

Branddetectie: hoe efficiënter, hoe minder schade


Brand is één van de grootste rampen die een bedrijf, appartementen of een woning kan overkomen. Hoe sneller een brand is opgespoord, hoe sneller er kan gereageerd worden en de schade kan beperkt worden. Bij een brandmeldinstallatie kunt u bijvoorbeeld kiezen of het systeem vlammen, rook of CO2 moet opsporen. Dit is afhankelijk van het soort goederen die in uw bedrijf aanwezig zijn. Zo zal een houtopslagplaats die vuur vat een heel andere rook verspreiden dan een fabriek van kunststof. Sommige goederen smeulen maar verspreiden verstikkende rook, andere goederen vatten snel vuur. Bespreek dit goed bij de branddetectie installatie. Zo is uw pand perfect beveiligd qua branddetectie.

Wilt u één of meerdere van deze systemen combineren? Dit kan. Vraag gerust inlichtingen via ons telefoonnummer +32 3 666 28 48 of via mail (info@s-technix.be). Of stuur ons een bericht via het antwoordformulier op onze website. Wij bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

elektrische faciliteiten - tertiair
elektrische faciliteiten - tertiair

Meer weten over elektrische faciliteiten - tertiair ?