Please enable JS

Bordenbouw

Elektrische borden zijn de kern van uw bedrijfsactiviteit. Een degelijk en op maat samengesteld elektrisch bord is dan ook cruciaal voor uw elektrische installaties. Wij verzorgen bordenbouw en werken het bord af tot in de kleinste details, zodat het onmiddellijk kan geïnstalleerd worden bij u of bij uw klant.

Wat mag u verwachten van onze bordenbouw?


Van zodra u ook maar denkt om uw elektrisch bord te vervangen of een nieuw te plaatsen, contacteer ons en wij bespreken uw wensen. Wij geven u advies over de opmaak van schema's, kabel- en kortsluitberekeningen en dergelijke meer. Van zodra wij tot een akkoord komen, gaan onze eigen bordenbouwspecialisten aan de slag in onze centrale werkplaats. Zij werken zeer nauwkeurig en volgen zorgvuldig uw wensen. Wij hebben de meeste onderdelen in voorraad en daarom kunnen wij zeer snel de gevraagde borden realiseren. Ook voor de meest complexe vragen bieden wij de gepaste oplossing.

Na de bordenbouw: de levering en de plaatsing


Op de afgesproken datum van levering kunt u, indien u dat wenst, bij ons het bord komen afhalen. Tijdens uw bezoek op onze locatie verifiëren wij samen met u de opgemaakte documenten en testen wij of de kwaliteit van het bord overeenkomt met uw verwachtingen en met het lastenboek. Na uw goedkeuring verpakken wij het bord en alle nodige materialen voor de plaatsing worden hier bij voorzien. Daarna leveren wij het elektrisch bord op het door u gevraagde adres.
Maar wij gaan een stap verder dan de meeste bordenbouwers. Als u namelijk zelf de plaatsing en de aansluiting niet doet, dan kunt u een beroep doen op onze installateurs. Wij zorgen ervoor dat het bord bij u of uw klant geïnstalleerd wordt en volledig gebruiksklaar is.

Waarom kiezen voor onze bordenbouw?


De wetgeving rond elektriciteit en elektrische borden wijzigt regelmatig. Wij blijven op de hoogte en bouwen onze borden altijd volgens de wettelijke normen. Van bij het begin schakelen wij onze specialisten in om samen met u uw bord te ontwerpen. Elk project is nieuw en wordt volledig op maat van de klant gemaakt. Hoe groot of hoe klein uw bord ook is, hoe complex uw vragen ook zijn, wij realiseren het voor u.
Daarnaast ondergaat elk elektrisch bord uitgebreide testen vooraleer het onze werkplaats verlaat. Op die manier kunt u altijd rekenen op optimale kwaliteit.

Wilt u weten hoe wij uw bordenbouw tot in de kleinste details realiseren? Contacteer ons dan nu op ons telefoonnummer, via mail of via het invulformulier. Wij maken er samen werk van!

Bordenbouw
Bordenbouw

Meer weten over Bordenbouw ?