Please enable JS

Elektrische installatie

Voor de elektrische installatie van uw pand kan u bij S-Technix terecht! Onze ervaren installateurs verzorgen het gewenste eindresultaat met de nodige precisie en vakkundigheid. Daarnaast kan u bij ons rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in het vak. De nodige kennis is dus steeds aanwezig. Ook als u onze diensten graag inschakelt voor een van uw klanten, is dat geen probleem. Onze technici zijn voorzien van dienstwagens en de nodige gebruiks- en verbruiksmaterialen voor iedere klus. Hierdoor kunnen we u een kostenefficiënte uitvoering aanbieden.


Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u uw elektrische installatie graag laten verzorgen door S-Technix? Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder met al uw vragen.


Verzorging elektrische installatie


Bij S-Technix verzorgen we uw elektrische installatie op een professionele en klantvriendelijke manier t/m de elektrische keuring door een onafhankelijke organisatie. Onze technici zijn steeds in bezit van de nodige materialen en kunnen u daarom snel een oplossing bieden. Mist er toch een onderdeel? Geen nood: we houden een ruime voorraad aan in ons magazijn en zijn dus altijd voorzien op een nieuwe opdracht. Hierdoor kunnen we zelfs de meest ingewikkelde klus in een snel tempo van een oplossing voorzien.


Door de grote hoeveelheid aan technische kennis bij onze medewerkers, verzorgen wij uw elektrische installatie van A tot Z. We stellen uw elektriciteit correct af, werken technische verbeteringen voor u uit, lossen eventuele storingen voor u op, helpen u grote technische projecten te realiseren, enzovoort. Met andere woorden: voor iedere vraag rond uw elektrische installatie kan u bij S-Technix terecht. Uw elektriciteit dient gekeurd te worden door een onafhankelijke organisatie, die een keuringsrapport voor u opstelt. De keurder checkt enkele vitale elementen binnen uw elektriciteit en geeft dan zijn beoordeling hierover. Bij S-Technix zorgen we er steeds voor dat uw elektrische installatie volledig in orde is en positief door de keuring komt.


Neem contact met ons op voor meer informatie!


Heeft u vragen over uw elektrische installatie? Stel ze dan gerust via onze contactpagina! Het S-Technix team helpt u graag verder. Heeft u behoefte aan een dringende interventie, neem gerust contact met onze back-office. Zij helpen u graag verder.


Elektrische installatie

Meer weten over Elektrische installatie ?