Please enable JS

bordenbouw

Ook voor het bouwen van elektrische borden zijn we u graag tot dienst. Onze bordenbouwspecialisten stellen uw bord met de grootste zorg samen in onze centraal gelegen werkplaats. Door de voorradigheid van de meest courante materialen kunnen we zeer snel inspelen op de meest complexe vragen.

Het resultaat is een doorgetest en kwalitatief afgewerkt elektrisch bord voorzien van alle noodzakelijke materialen voor de installatie ervan bij u of uw klant. Ook hieraan hoeft u niet te denken!

We nodigen u bij de afgesproken leverdatum desgewenst graag uit op onze locatie voor de afname. Tijdens dit bezoek nemen we samen met u de opgemaakte elektrische documenten (schema's, kabel -en kortsluitberekeningen,...) door en kan u verifiëren of het bord voldoet aan de voor u vereiste kwaliteit en lastenboek. Na uw goedkeuring en verpakking wordt het bord geleverd op het door u gespecificeerde adres.

Wenst u dat het elektrisch bord ook door onze zorgen bij u of uw klant geplaatst en aangesloten wordt? Geen probleem, in tegenstelling tot de meeste bordenbouwers kunt u ook hiervoor op ons beroep doen!

bordenbouw
bordenbouw

Meer weten over bordenbouw ?