Please enable JS

Industriële ledverlichting

Als u op zoek bent naar industriële verlichting, dan kunnen we u bij S-Technix van dienst zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in onze sector hebben we al vele tevreden klanten van industriële verlichting voorzien. We geven u niet alleen advies over uw verlichting, ook de volledige installatie wordt door ons uitgevoerd. Doordat we een brede waaier aan verschillende diensten aanbieden, kunnen we u met veel diverse zaken van dienst zijn. Wilt u onze diensten graag inschakelen? Of heeft u vragen over industriële verlichting? Neem dan zeker contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder.

Industriële LED-verlichting


Bij S-Technix kunnen we u helpen op verschillende vlakken: u kan ons inschakelen om zowel een adviserende als een praktische rol uit te voeren. Als u erover denkt om over te schakelen naar industriële LED-verlichting, dan kunnen wij u advies bieden over de kostenbesparingen die u hiermee kan bereiken. Daarnaast kunnen we u helpen met ieder element in het proces van het installeren van industriële LED-verlichting. Van het uitvoeren van een lichtstudie tot en met het plaatsen van de verlichting zelf: S-Technix kan het allemaal!

Om u wegwijs te maken in ons vak, vindt u hier een korte beschrijving van onze aanpak bij het installeren van uw LED-verlichting:

- Vrijblijvende kennismakingsafspraak met projectomschrijving;
- Kostenloze maatopname van de vertrekken;
- Gedetailleerde lichtstudie;
- ROI-berekening die aantoont wanneer uw investering rendabel
wordt;
- Verifiëring of uw project in aanmerking komt voor subsidiëring;
- Uitvoering van de installatie.

De lichtstudie die we uitvoeren zal aangeven hoeveel LED-armaturen nodig zijn om de gewenste intensiteit te bekomen. Het toont ook aan waar ze geplaatst moeten worden en welk soort LED-verlichting moet worden gebruikt. Indien uw project in aanmerking komt voor een subsidie, zullen wij deze voor u in orde maken. Ten slotte zorgen we er bij S-Technix voor dat er rekening wordt gehouden met uw productieplanning bij het installeren van de verlichting. Zo ondervindt u hier geen hinder van.

Specialisatie in industriële verlichting voor bedrijven


Bij S-Technix zijn we gespecialiseerd in het installeren van industriële verlichting voor bedrijven. Wij kunnen uw firma hierdoor helpen om zuiniger om te gaan met licht, waardoor uw energierekening afneemt. Industriële verlichting voor bedrijven heeft echter nog veel meer voordelen dan enkel de kosten verlagen. Zo zorgt u met de juiste verlichting voor een veilige werkomgeving. Incorrecte verlichting kan namelijk het werkgedrag en de productiviteit van uw werknemers negatief beïnvloeden. Wij nemen de installatie van uw verlichting zeer serieus en zorgen ervoor dat uw industriële verlichting optimaal wordt geplaatst, waardoor deze zo snel mogelijk rendabel wordt. Kortom: in S-Technix vindt u een bekwame specialist die in samenspraak met u de beste verlichtingsoplossing zoekt voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op!


Als u meer wil weten over industriële verlichting of u andere vragen heeft over ons vak, neem dan contact met ons op! U kan het S-Technix team bereiken via de contactpagina op onze website. Stel ons ook gerust uw vragen over andere diensten die wij aanbieden, zoals het installeren van elektrische faciliteiten, outsourcing van technici of een totaalproject waarbij u elektrotechnische hulp kan gebruiken.

Industriële ledverlichting
Industriële ledverlichting

Meer weten over Industriële ledverlichting ?